طراحی اختصاصی وب اپلیکیشن

خدمات ما در سراسر جهان

خدمات طراحی سایت افروز وب در استرالیا

استرالیا

امارات

خدمات طراحی سایت افروز وب در امارات دبی
خدمات طراحی سایت افروز وب در ترکیه استانبول

ترکیه

آلمان

خدمات طراحی سایت افروز وب در آلمان
خدمات طراحی سایت افروز وب در سوئد

سوئد

اسپانیا

خدمات طراحی سایت افروز وب در اسپانیا
خدمات طراحی سایت افروز وب در کانادا

کانادا

قیمت طراحی اختصاصی وب اپلیکیشن

 ما محدودیت‌های بودجه را درک می‌کنیم و به پرداخت هزینه بیش از حد برای کاری که ارائه می کنیم، اعتقاد نداریم. بعد از صحبت در مورد نیازهای اپلیکیشن و استراتژی شما, قیمت سفارشی اعلام خواهد شد.

پس با کارشناسان ما رایگان, و با خیال راحت مشورت کنید...

علاقه مندید به ...*

نمونه وب سایت های طراحی و پیاده سازی شده وب اپلیکشن توسط تیم افروز وب

همه چیز درباره طراحی وب اپلیکیشن

یکی از  برنامه های تحت وب ، وب اپلیکیشن است که از فناوری وب و همچنین توانایی مرورگرها جهت انجام وظایف خود کمک می‌گیرد. این گونه اپلیکیشن‌ها در بستر اینترنت و به کمک مرورگرها اجرا شده و به استفاده‌کنندگان، خدمات ارائه می‌دهد. هم اکنون، اغلب وب‌سایت‌هایی که به ‌شکل روزانه از آن‌ استفاده می‌شود، یک نسخه وب اپلیکیشن نیز دارند. هر بخش از سایت که خدمتی را ارائه ‌کند یا کاری انجام ‌دهد، می تواند یک نمونه اپلیکیشن تحت وب باشد. برنامه‌های تحت وب را می‌توان به شکل گسترده‌ طراحی کرد و برای هر شخص قابلیت استفاده دارد. وب اپلیکیشن، چیزی بین وب‌سایت و برنامه موبایلی است، اما با آن ‌دو متفاوت است. در ادامه این مطلب از سایت افروز وب به بررسی بیشتر طراحی و ساخت اختصاصی وب اپلیکیشن می‌پردازیم.

معرفی وب اپلیکیشن

به زبانی ساده، وب اپلیکیشن نرم‌افزاری شبیه به اپلیکیشن موبایلی است. ورود به این گونه نرم‌افزارها از طریق اجرای برنامه توسط یک لینک در مرورگر کامپیوتر یا گوشی تلفن همراه خواهد بود. در حقیقت زمانی که کاربر با کلیک روی لینک وارد وب اپلیکیشن شود، تفاوتی بین آن و اپلیکیشن‌های عادی مشاهده نمی‌کند. اما هنگامی که یک متخصص وارد آن شود، فوراً متوجه می‌شود که این برنامه یک اپلیکیشن اختصاصی نیست.

یکی از روشهای تشخیص این وب اپلیکیشن ها نحوه استفاده از آن در تلفن همراه می باشد, اگر نرم افزار مورد نظر را از طریق فروشگاههای اپل استور یا گوگل پلی دانلود کرده باشید که فقط برای سیستم عامل تلفن همراه شما پیاده سازی شده است, یک اپلیکیشن موبایلی است. وب اپلیکیشن هیچ محدودیتی جهت استفاده در سیستم عامل های مختلف تلفن همراه ندارند.  

اگر شما بخواهید ساخت اپلیکیشن اختصاصی را انجام بدهید، می‌بایست زمان و منابع بسیاری را برای این کار استفاده کنید. پس از آماده‌شدن، آن اپلیکیشن برای کاربران قابلیت دانلود و نصب روی گوشی هوشمند را دارد. ساخت وب اپلیکیشن نیاز به زبانهای جداگانه برای سیستم عامل های مختلف تلفن همراه ندارد پس از تولید، آن اپلیکیشن به‌سادگی روی یک دامنه اینترنتی بارگذاری ‌شده تا تمامی کاربران بتوانند به آن وارد شوند.

دقت کنید که برای ورود کاربر به وب اپلیکیشن، باید روی لینک آن کلیک شود. اما پس از اولین ورود می‌توان با اضافه‌کردن آیکون آن به صفحه اصلی تلفن همراه خود، مانند یک اپلیکیشن عادی کلیک کرد و وارد آن شد. به‌عنوان‌مثال ایمیل یک وب اپلیکیشن است که بعد از ورود به آن، وارد مرورگر شده و می‌توانید به آن متصل ‌شوید.

مزایای طراحی وب اپلیکیشن چیست؟

طراحی وب اپلیکیشن‌ مزایایی نسبت به طراحی سایت اختصاصی و یا ساخت اپلیکیشن دارد. این فواید سبب شده بسیاری از کسب‌وکارها، وب اپلیکیشن را جایگزین اپلیکیشن موبایلی کنند. موارد زیر مهم‌ترین مزایای طراحی اپلیکیشن ‌تحت وب را عنوان کرده است:

– عدم محدودیت به سیستم‌عامل

یکی از ویژگی‌های وب اپلیکیشن‌، نداشتن وابستگی به سیستم‌عامل های مختلف تلفن همراه است. قبل از ایجاد وب اپلیکیشن‌ها، کسب‌وکارها نرم‌افزار مورد نیاز خود را با دو نسخه اندروید و ios طراحی می‌کردند. اما همواره با ظهور پرشکوه وب اپلیکیشن، بسیاری از محدودیت سیستم‌عاملی از بین رفت و این نوع اپلیکیشن به راحتی بر ‌روی همه دستگاه‌ها و از طریق مرورگر در دسترس قرار گرفت. با این کار، دیگر نوع سیستم‌عامل گوشی شما مهم نیست. یک وب اپلیکیشن روی لپ‌تاپ و کامپیوترهای شخصی نیز قابلیت اجرا دارد.

– عدم نیاز به نصب

هر نوع برنامه‌ای که روی گوشی هوشمند نصب ‌شود، قسمتی از حافظه آن را اشغال می‌کند. افراد معمولاً برنامه‌هایی مانند شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها را روی گوشی خود نصب می‌کنند. اما سایر اپلیکیشن‌ها را به علت استفاده کم، نصب نمی‌کنند یا پس از مدتی حذف می‌نمایند.

همان گونه که اشاره شد، وب اپلیکیشن‌ها توسط مرورگر کاربران قابلیت دسترسی دارند و نیازی به نصب آن‌ها نیست. به همین دلیل حافظه گوشی را اشغال نمی‌کند. هر زمان که یک کاربر بخواهد، می‌تواند به‌سادگی به آن دسترسی داشته باشد. برای کار با یک وب اپلیکیشن ‌برنامه خاصی وجود ندارد و همین مورد کارایی این نوع نرم‌افزارها را بالا برده است. یعنی با حذف فرایند دانلود و نصب، دسترسی این اپلیکیشن‌ها سریع‌تر انجام می‌شود.

– عدم نیاز به به‌روزرسانی

اپلیکیشن‌های معمولی پس از مدتی باید به بروز شوند، اما وب اپلیکیشن‌ها نیازی به این کار ندارند. این نوع برنامه‌ها روی یک سرور قرار دارند و با هر بار ورود، آخرین نسخه از آن اپلیکیشن در دسترس شما قرار می‌گیرد.

– واکنش‌گرا

یک وب اپلیکیشن‌ به شکل ریسپانسیو طراحی می‌شود. یعنی روی تمامی دستگاه‌ها، عملکرد و نمایش مناسبی دارد. به همین دلیل هر کاربران با هر نوع گوشی هوشمند می‌توانند به‌آسانی از آن استفاده نماید.

– مقرون‌به‌صرفه

طراحی یک وب اپلیکیشن نسبت به طراحی اپلیکیشن‌های موبایل، مقرون به صرفه تر است چون نیاز به نسخه های متفاوت برای سیستم عامل های مختلف را ندارد. زمانی که شما برای کسب‌وکار خود یک اپلیکیشن اختصاصی طراحی می‌کنید، باید آن را با دو نسخه اندروید و ios تولید کنید؛ بنابراین برای این کار به یک تیم برنامه‌نویسی برای هر نسخه نیاز دارید.

معرفی زبان‌های برنامه‌نویسی در وب اپلیکیشن

معمولا وب اپلیکیشن ها از دو بخش مجزا فرانت اند و بک اند استفاده میکنند.توسعه وب سمت مشتری (Front End) بخشی از وب است که کاربر با آن ارتباط برقرار می‌کند.

 توسعه وب سمت سرور (Back end) با تمامی مواردی که در پس‌زمینه جهت کارکردن وب‌سایت‌ها اجرا می‌شوند و ارتباط با دیتابیس پروژه است, سروکار دارد. در زیر به مهم‌ترین زبان‌های طراحی اختصاصی وب اپلیکیشن اشاره شده است: 

زبانهای برنامه نویسی فرانت اند در پروژه های اختصاصی وب اپلیکیشن عبارتند از:

  • جاوا اسکریپت JavaScript
  • ری اکت React
  • اکسپرس Express
  • ری اکت نیتیو React Native
  • رابی Ruby
  • جاوا Java
  • ویو Vue
  • فلاترFlutter

زبانهای برنامه نویسی بک اند در پروژه های وب اپلیکیشن عبارتند از:

  • لاراول 
  • پی اچ پی 
  • پایتون
  • جاوا اسکریپت JavaScript
  • رابی Ruby
  • جاوا Java

تیم فنی ما تجربه پیاده سازی وب اپلیکیشن هایی با بک اند لاراول و فرانت ری اکت / ری اکت نیتیو و vue را دارید. در بخش نمونه کارهای, نمونه های انجام شده را می توانید ببینید.

قیمت طراحی اپلیکیشن تحت وب

طراحی سایت و اپلیکیشن اختصاصی، گامی مهم در مسیر رشد یک کسب‌وکار در دنیای مجازی است. در این مسیر هزینه‌هایی که برای آن صرف می‌شود، با گذشت زمان به شکل سرمایه پرسود به جیب شما بر خواهد گشت. از عوامل مؤثر در قیمت طراحی وب اپلیکیشن، می‌توان ویژگی‌ها و امکاناتی که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد را نام برد. 

برای مثال امکان ثبت‌نام کاربر در برنامه یک آپشن (اختیاری) بوده که شامل پرداخت هزینه می‌شود. شما در این نوع آپشن انتخاب می‌کنید که کاربران چگونه در برنامه ثبت‌نام کنند. داده‌هایی را که جمع‌آوری می‌کنید، می‌توانند در انواع تبلیغات به فروش بیشتر محصولات یا خدمات شما کمک فراوانی کنند.

همان گونه که در بالا عنوان شد وب اپلیکیشن‌ها می‌توانند کاربران را دسته‌بندی کنند. همچنین آن‌ها قادر هستند بر اساس علاقه شخص، پیشنهادها مختلفی به او بدهند. این ویژگی نیز در قیمت طراحی وب اپلیکیشن مؤثر است. رتبه‌بندی‌کردن کاربران یکی دیگر از ویژگی‌های این برنامه است که فروش بیشتر کالا و خدمات شما را در پی دارد. چون که هر کاربر با دیدن آیتم‌ها، آن‌ها را می‌پسندد و برای خرید آن ترغیب می‌شود.

شروع قیمت پروژه های طراحی وب اپلیکیشن ها توسط شرکت افروز وب از ۸۰ میلیون تومان به بالاست. جهت اطلاع در رابطه با قیمت طراحی یک وب اپلیکیشن توسط شرکت افروز وب با کارشناسان ما در ارتباط باشید. ما به پرداخت هزینه بیش از حد برای کاری که ارائه می کنیم، اعتقاد نداریم. پس از بحث در مورد نیازهای شما، بسته به استراتژی شرکت شما، قیمت سفارشی را به شما ارائه خواهیم داد. ما محدودیت‌های بودجه را درک می‌کنیم و با شرکت شما همکاری می‌کنیم تا پروژه نهایی مطابق با بودجه شما ارائه شود.

معروف‌ترین نرم‌افزارهای تحت وب

به علت امکانات زیاد این اپلیکیشن‌ها، بسیاری از نرم‌افزارهای اداری به‌جای سیستم‌عاملی بودن، به شکل تحت وب طراحی می‌شوند. با استفاده از این امکانات، خدمات مورد نظر به بهترین شکل ارائه می‌شوند. 

موارد زیر شما را با دسته‌های طراحی نرم‌افزاری تحت وب آشنا می‌کند:

  • ارتباطات داخلی و خارجی سازمان به صورت چت تماس تلفنی و.. 
  • معرفی کسب و کارها و ارائه خدمات به کاربران به صورت آنلاین
  • تراکنش های مالی و مدیریت صورت حسابهای سازمانی
  • فروش های اینترنتی 
  • نرم‌افزارهای انبارداری
  • حسابداری
  • ثبت نامی
  • مانیتورینگ 
  • مستندسازی 
  • اتوماسیون اداری
  • پیام‌رسان‌ها
  • دفتر کار مجازی
  • ثبت و مدیریت اطلاعات

در موارد زیر معروف‌ترین نرم‌افزارهای تحت وب به شما معرفی می‌شوند.

  1. اسکایپ
  2. واتس اپ
  3. پینترست
  4. فیس بوک
  5. اینستاگرام
  6. بانک سامان
  7. و…

می توان گفت هر گونه اپلیکیشنی که به صورت کاربردی نیازی را از مخاطب خود در تلفن همراه برطرف میکند, یک نسخه وب اپلیکیشن طراحی شده نیز در کنار اپلیکیشن اصلی خود, برای کاربرانی که دسترسی به سیستم عامل طراحی شده ندارند, وجود دارد .

تفاوت وب اپلیکیشن و اپلیکیشن

به‌احتمال زیاد تفاوت بین یک وب اپلیکیشن و اپلیکیشن گوشی هوشمند شما را سردرگم کرده است. یک وب اپلیکیشن، برنامه تحت وبی است که به راحتی قابل استفاده در گوشی تلفن همراه می باشد.. فرایند ساخت وب اپلیکیشن تفاوت‌ها و شباهت‌هایی با روند ساخت یک برنامه موبایلی دارد. 

  • بر خلاف برنامه‌های موبایلی، وب اپلیکیشن‌ها نیاز به دانلود ندارند. یعنی یک کاربر می‌تواند در مرورگر خود از آن استفاده کند.
  • جهت استفاده از تمامی امکانات موبایل اپلیکیشن‌ها حتما باید متناسب با ورژن  سیستم عامل تلفن همراه یا تبلت نسخه مجزایی پیاده سازی شود در صورتی برنامه‌های تحت وب با هر نوع دستگاهی که کاربر داشته باشد، سازگاری دارند؛ اما از ابتدا روی هیچ سیستمی نصب نمی شوند. از مزایای اپلیکیشن‌های وب این است که گاهی اوقات می‌توان از آن‌ها به‌عنوان اپلیکیشن گوشی نیز استفاده کرد. 
  • اپلیکیشن تحت وب برای کارکرد، نیاز به اینترنت دارد، اما اپلیکیشن‌های گوشی معمولاً در حالت آفلاین نیز کار می‌کنند هر چند که این مشکل در نسخه های جدید وب اپلیکیشن ها برطرف شده و شما به صورت آفلاین هم قادر به استفاده از بخشی از وب اپلیکیشن خود خواهید بود.
  • وب اپلیکیشن ها از نظر سرعت در مقایسه با موبایل اپلیکیشن ها سریعتر هستند چون از حافظه و سخت افزار داخلی گوشی جهت پردازش خود استفاده نمی کنند ولی متاسفانه به دلیل اینکه برخی از وب اپلیکیشن ها نیاز به اتصال اینترنت دارند و سرعت اینترنت در همه مناطق ثابت نیست, این ذهنیت برای برخی از کاربران پیش آمده است که وب اپلیکیشن ها در مقایسه با موبایل اپلیکیشن ها کندتر هستند که این دیدگاه از نظر تخصصی تایید شده نیست.
  • اپلیکیشن های موبایلی برای حفظ عملکرد مناسب خود، نیاز به‌ به‌روزرسانی مداوم دارد، اما وب اپلیکیشن‌ها خودشان به‌روزرسانی خواهند شد.

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در رابطه با طراحی اختصاصی وب اپلیکیشن برای کسب و کار خود دارید یا هنوز تصمیم قطعی در این رابطه نگرفته اید, تیم متخصص افروز وب به صورت رایگان تجربیات خود را در این زمینه در اختیار شما قرار خواهد داد.  توسط فرم درخواست مشاوره در این صفحه به راحتی میتوانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

 

نمایش بیشتر

نمایش کمتر

در مجله افروزوب, درباره طراحی اختصاصی وب اپلیکیشن بیشتر بدانید.

Crm های هتلی
طراحی اختصاصی وب اپلیکیشن

Crm های هتلی

پرتکرار ترین سوالات مشتریانی که قصد طراحی اختصاصی وب اپلیکیشن را دارند...

تعیین هزینه‌های طراحی وب اپلیکیشن به عوامل زیادی بستگی دارد؛ اما به طور کلی، هزینه طراحی وب اپ توسط تیم افروزوب از ۸۰ میلیون تومان شروع می شود.

وب اپلیکیشن ها نیازی به نصب ندارند، سریع تر هستند، با تمامی سیستم عامل ها سازگار هستند و به صورت خودکار به روزرسانی می شوند.

تفاوت وب اپلیکیشن با وب سایت‌ها در این است که وب اپ ها بیشتر بر عملکرد تاکید دارند، درحالی که وب سایت ها بیشتر به محتوا اهمیت می دهند. تشخیص این که کسب و کار شما به وب سایت نیاز دارد یا وب اپلیکیشن، بهتر است توسط متخصصان صورت گیرد.

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت افروز پیشگامان پاسارگاد است.© ۱۳۹۴
.